Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Americká buchta
Tvarohová štola s rozinkami
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Hummus II.
Tortelloni alla panna
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Jednoduché sýrové tyčinky
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies