Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Třešňový koláč
Kotlety na houbách III.
Krkovička jako bramboráková
Česnečka po česku
Nivové placičky
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Malinové profiterolky
Vepřové na pomerančích
Jednoduché špenátové palačinky
Kuřecí na medu s kuskusem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…