Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Jablečný závin s piškotem
Bramborové pagáče
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Cereální hruškový / jablečný závin …
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Vepřový plátek s listovým špenátem
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou