Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Grilovací marináda I.
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Salámové špízy
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Dýně z pánve
Zeleninový salát s lososem a…
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem