Kuře na pivu se šlehačkou
Kuře na černém pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zkusil jsem a vyborne, piva jsem dal cca 1 litr ale polotmaveho 10%. Zeli jsem jen vymackal, neomyval a pivo se v tom ztratilo. Vyborny recept!
Pokud možno, použijte co nejméně stupňové pivo, čím větší obsal alkoholu, tím je to více hořké, jí používám Lahváč nebo Ambrosius.
Bylo to výborné. Jen zelí byo trochu hořké, což nemusí každému vyhovovat.
Celerový salát s ananasem
Závin z listového těsta s česnekem
Linecké košíčky s jahodami
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Slaný koláč z listového těsta
Zeleninové pohankové "rizoto"
Vepřový plátek s listovým špenátem
Pečený králík s citronem a bylinkami
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou