Tenhle recept znám a taky jsem ho párkrát už dělala, myslím, že vyšel kdysi v kalendáři rádia Frekvence 1 a toho tymiánu tam patří opravdu jen lžička, ta lžíce by bylo moc. Ale pokud to takhle někomu chutná.... ;-)
milionové jídlo,té 1 lžíce tymiánu se nebojte je to vyzkoušené.
Milý anonyme Milouš Jakešů měl přece brojlery velký jako bojlery a tak se mu to pletlo víš? :))))))
Je vidět, kdo zná "klasiku" a kdo jen kouká a srandě nerozumí....
Anonime,anonime, moje jmenovkyne si delala legraci a pouzila zname prereknuti Milose Jakese....
Nejspíš "brojler", bojler není kuře...
Ještě musím dodat, že jsme dojídali včera - my máme svá kuřata "bojlery", takže veliká a já to dělala z půl druhého kuřete. A musím říct, že ohřívané je to ještě daleko lepší, je k tomu dobrá i rýže a snad lepší, než brambory a ty žampiony tam teda udělají hodně !!!!!!
Tak jsem to včera také vyzkoušela, je to velice chutné! Přidala jsem žampiony nakrájené na větší kousky a bylo to s nimi výborné a k tomu opečené brambory a salát. Jenom toho tymiánu jsem dala jenom malou lžičku a i tak byl dost cítit. Nevím, jak by to vypadalo, kdybych dala plnou lžíci !! To se fakt nedá, hrozně je aromatický.Ale jinak moc dobré, dávám 1 !!
Super recept!! Dnes jsem to dělala k obědu, všichni se olizovali.
Celá obloha se dá na kuře hned,aby natáhlo tu úžasnou chuť.Špekáčky to přežijí a šťáva z nich se vpije do kuřátka.
Mam dotaz - ja pecu kure 50minut, co z tech spekacku zbude po takove dobe? Mam pockat, nebo je tam davat hned? Dekuji.
Jano z VM, tymiánu není mnoho, oblohy je plná větší miska. Fakt jo.
Já mám tymián ráda, takže se mi množství nezdá až tak velké. Ale jak už zde bylo řečeno, každý má jiné chutě. Jinak recept se mi líbí a určitě to vyzkoušíme.
Tymián je velice aromatický, není to příliš 1velkou lžíci?! Já bych se toho moc bála..