Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Dáme do velkého hrnce osmažit. Přidáme na čtvrtky naporcované kuře a ze všech stran opečeme. Hrnec by měl být dostatečně velký, aby čtvrtky kuřete na sobě neležely. Zeleninu nakrájíme na kolečka (celer a kedluben na kostičky), promícháme mezi sebou a zasypeme kuře. Mělo by být celé schované pod zeleninou. Přikryjeme pokličkou a asi 20 minut dusíme. Potom přilijeme vodu 2-3 dcl a opět dusíme do měkka. Občas promícháme, ale kuře by mělo být vždy na dně hrnce. Nakonec posolíme, přidáme vegetu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|9. 10. 2012 21:56
Kuře bylo moc dobré a zelenina taky. Kůži jsem z kuřete sundala, abych měla jídlo podle svojí diety a vegetu nepoužívám
recepty 73
|17. 2. 2009 18:14
Takto připravuji libový bůček,který položím na všechnu zeleninu a peču,pouze maso obracím a podlévám.Jako přílohu-bramborový knedlík.Chutná to i těm,kteří o zeleninu moc nestojí.