Výborné <:-) , nic podobného jsem ještě nevařila a vidím že to je škoda.
Jelikož jsem neměla bílé víno, vynechala jsem proces s vínem a karamelizací, opečené okořeněné kuřecí jsem jen podusila s jablky, skořicí a cukrem a výsledkem i tak byla velká mňamka :)
ani jsem necekal, ze to bude tak vyborne, mam rad sladka jidla a tohle bylo moc dobre, jen jsem nepridaval sul ani pepr jen skoricia a pouzil jsem radeji trtinovy cukr nez bily 8-)
Výborně jsem dnes uvařila, děkuji.
Recept super, jídlo výtečné. Akorád bych zde v rámci solidarity s ostatními kuchařkami ráda upozornila, že proces ředění karamelu vínem = flambování. Opravdu nám to chytlo a kdyby nebyl u pánve duchapřítomný přítel, asi bych to leknutím vyhodila oknem :-))
Skořici nepoužívám,muž jí nesnáší dobře a musím napsat že i bez ní byla tato mana takřka geniální <3 <3 <3