to urcite ano, ale v tom pripade je nutno pocitat s mensim mnozstvim soli pri ochucovani kurete, hlavne v pripade nivy.
jiřino,nejsem autorka receptu,ale myslím že by šlo určitě použít i jiný sýr,myslím že by byl dobrý nějaký ementálského typu... nebo niva.....
Dělám velmi podobný recept, jen jednodušší na přípravu a bez mouky. Stehna (osolená a malličko opepřená) položíme do pekáčku nebo do remosky, přidáme nakrájený hermelín a zalijeme šlehačkou. Pečeme zpočátku přikryté, pak odkryjeme a necháme dopéct - hermelín se šlehačkou vytvoří úžasnou omáčku. Pokud se někdy šlehačka moc vypéká, přiliju mléko. Výborná varianta je kuře před pečením vydatně potřít česnekem. Podáváme spíš s bramborem.
Neviem, či je to ten istý anonym, ktorý občas popíše problémy, ale ak áno, tak je to asi nejaký asketik, nie ?Pri každom recepte operuje diétami:)))
Prosím vás, můžeme hermelín, nahradit nějakým jiným sýrem? Syn zrající sýry nemá rád. Recept je zajímavý, chtěla bych ho vyzkoušet.
Milý anonyme, každý vaří a kupuje potraviny podle svého zdraví. Jestli chcete vařit dietně, nik vám v tom nebrání.
Zřejmě dobré, ale strašně kalorické a chudák žlučník.