brambůrky (chipsy)
nejlepší jsou paprikové a pikantní
vejce
mouka
sůl
Postup přípravy receptu
1
Rozdrtíme chipsy na co možná nejmenší kousky. Maso obalíme v mouce a poté v rozšlehaném vejci a nakonec v rozdrcených chipsech. Usmažíme do zlatova na rozpáleném oleji na pánvi.
2
Nejlepší příloha jsou hranolky + doporučuji nějaký dresing.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marcel
|20. 10. 2011 11:04
=-O velmi dobre 8-) jen tak dal :-S
Tereza Buranská
|1. 3. 2009 14:11
Dávám za jedna.Máme doma toto jídlo mezi nejoblíbenějšíma.Akorát dávám jen klasické solené čipsy a smařím na másle.A raději to dělám z kuřecích prsíček.
Zdenka Drábková
|26. 2. 2009 19:28
já mám vyzkoušené kukuřičné lupínky na kuřecím mase a syn jí jen vepřové a taky mu to chutna,teď o víkendu budu zkoušet chipsy pikantní paprika tak uvidíme.
Marie Šindelová
|26. 2. 2009 11:01
Už dávno jsem chtěla zkusit osmažit maso v kukuřičných lupínkách(corn flakes),nevím však jak by to přijala rodina.Ráda experimentuji,ale jsou tu samé kuřecí recepty(máme raději vepřové),tak se raději chci zeptat někoho,kdo má nějaké zkušennosti,jestli by neopadaly při smažení,přecejen je ve vepřovém víc šťávy.DÍKY
niobe nightingale
|25. 2. 2009 18:39
já vim, že se cokoliv "ala kfc" většinou obaluje v kukuřičnejch lupínkách, ale v chipsech? no potěš! ale jestli někomu nejde o linii a zdraví, tak proč ne... nicméně, zvědavost je silná, takže to možná zkusim podstrčit někomu domu a uvidíme. chachá .)
Tereza Buranská
|23. 2. 2009 19:57
Já to dělávám také.Dělávám to se solenými chipsy,kvůli dětem a kuřecími řízky.Akorád je smažím na másle.
Miroslava Severová
|23. 2. 2009 11:09
Smažené maso a smažené hranolky - no mladí to mají rádi, já bych si radši dala uvařený brambor.