Srdce po myslivecku
Kuře ala Kanada
Výborné provensálské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Pórková "malovaná" polévka
Kuře na cibuli v římském hrnci
Dvojbarevný jablečný koláč
Gnocchi jako halušky
Zeleninová pánev
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Batáty pečené v troubě
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…