Kuře naporcujeme, osolíme a porce po všech stranách opečeme na oleji. Pak přidáme na kostičky nakrájený celer, necháme zpěnit a když zhnědne, přidáme drobně nakrájenou cibuli, česnek utřený se solí, na másle posušené žampióny, opepříme a posypeme špetkou rozmarýnu. Chvíli ještě opékáme, pak zalijeme vínem, přiklopíme a asi 5 minut dusíme. Potom přidáme oloupaná, jader zbavená a na kostky nakrájená rajčata, podlijeme vývarem a přikryté dusíme na mírném ohni, až je maso měkké.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
petra zejdlikova
|3. 10. 2008 18:32
SUPER !!!!!!!!
Iva
|12. 11. 2007 17:07
Mnam, kuratko uz se peče. Voni to nadherne po celem byte. Bude to 100% namka :)
jana kubíčková
|26. 4. 2007 08:15
Tento recept doma milujeme.Já si ho akorát trochu upravila na "myslivec alá já" a to tak,že nedusím ale dám dopéct do trouby aby zčervenalo.Vynechávám celer a místo rajčat dám protlak a ke konci plechovku žampionů.Vznikne spousta výborné šťávy a maso je sťavnaté a měkounké.