My ten recept známe trochu jinak: bez mouky a salámu, zato s rajčaty a hodně petržele nasekané s česnekem, ale to bílé víno je tam taky důležité.
koukám, že nezachovali formát receptu, takže pro vysvětlení: jestliže se použije gril či mikrovlnka,není potřeba mít máslo a kuře se do omáčky vkládá na pánev; jestliže se použije trouba či remoska, tak se kuře místo grilování peče na másle a omáčkou se poté přelévá. V obou případech se na omáčce dusí cca 30 minut.
Ahoj Martino, Tvůj recepis mě zlákal a už při přípravě jsem se těšil, jak to dopadne. A dopadlo! Několik rad pro méně zkušené:- s česnekem opatrně - jen do růžova, aby se nespáil a nezhořkl,- nezapomeňte na sůl,- použil jsem veltlínské zelené a byla to dobrá volba, zvláště po výborném jídle dotáhlo chutě k dokonalé spokojenosti:-))Díky, dávám za jedna.:-) Martin