Kuře naporcujeme. Na pekáč dáme sterilovanou zeleninu a sterilované houby bez nálevu (jsou-li houby nebo zelenina vcelku, tak nahrubo nakrájíme). Na to položíme plátky slaniny, na slaninu osolené, okořeněné kuře a pokapeme máslem. Pečeme v troubě za občasného podlévání vodou nebo vývarem do měkka. Podáváme s rýží nebo brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
recepty 73
|6. 7. 2009 19:07
Já takto připravuji krkovičku,kuře jsem ještě nezkoušel.Brzy to napravím.Smetanu občas přidávám také a nikdy se mi nezdrcla.Dík za inspiraci!Jiří
Šárka Sommerová
|1. 7. 2009 17:36
Na konci pečení do šťávy zamíchejte tekutou šlehačku a bude super šťáva.Pokud vytáhnete šlehačku z ledničky, tak dávejte do šťávy část a zamíchat a takto postupně zamíchat celou, při rychlém způsobu studená šlehačka by se mohla zdrcnout.
Iva Pěnkavová
|30. 6. 2009 08:20
jak tu bylo řečeno ,málo práce , rychlé a výsledek vynikající !
jana martanovicova
|15. 1. 2009 06:17
Už som veľa krát zabudla oznámkovať dobré jedlo,ale toto som si povedala že musím,lebo je perfektné.1*
Luba
|20. 3. 2006 22:16
rychlovka dobrá
Lubor s klukama
|22. 2. 2006 23:52
Zase jedeno jídlo, které nám chutná a je nenáročné na přípravu, přidal jsem neště česnek díky
Hana Janů
|1. 2. 2006 19:52
Také jeden z mých oblíbených receptů, všechno se to peče najednou, není s tím moc práce a takovéhole recepty preferuji
Stáňa Nová
|13. 10. 2005 19:47
Tohle dělám a místo sterilovaných hub dávám houby z mrazáku, které mám trochu odušené na tuku, také to je s nimi dobré, myslím, že lepší než se sterilovanými