• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře po domácku
Napište svůj komentář k receptu

Kuře po domácku

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře po domácku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo Kunovjanka
    • 1
      sklenice nakládané houby připadně žampiony
    • 8
      plátek anglická slanina nebo paprikový bok
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 50
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme. Na pekáč dáme sterilovanou zeleninu a sterilované houby bez nálevu (jsou-li houby nebo zelenina vcelku, tak nahrubo nakrájíme). Na to položíme plátky slaniny, na slaninu osolené, okořeněné kuře a pokapeme máslem. Pečeme v troubě za občasného podlévání vodou nebo vývarem do měkka. Podáváme s rýží nebo brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné provensálské kuře

Výborné provensálské kuře

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Pikantní jogurtová marináda na kuře

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty 73 | 6. 7. 2009 19:07

    Já takto připravuji krkovičku,kuře jsem ještě nezkoušel.Brzy to napravím.Smetanu občas přidávám také a nikdy se mi nezdrcla.Dík za inspiraci!Jiří

  • Šárka Sommerová | 1. 7. 2009 17:36

    Na konci pečení do šťávy zamíchejte tekutou šlehačku a bude super šťáva.Pokud vytáhnete šlehačku z ledničky, tak dávejte do šťávy část a zamíchat a takto postupně zamíchat celou, při rychlém způsobu studená šlehačka by se mohla zdrcnout.

  • Iva Pěnkavová | 30. 6. 2009 08:20

    jak tu bylo řečeno ,málo práce , rychlé a výsledek vynikající !

  • jana martanovicova | 15. 1. 2009 06:17

    Už som veľa krát zabudla oznámkovať dobré jedlo,ale toto som si povedala že musím,lebo je perfektné.1*

  • Luba | 20. 3. 2006 22:16

    rychlovka dobrá

  • Lubor s klukama | 22. 2. 2006 23:52

    Zase jedeno jídlo, které nám chutná a je nenáročné na přípravu, přidal jsem neště česnek díky

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 19:52

    Také jeden z mých oblíbených receptů, všechno se to peče najednou, není s tím moc práce a takovéhole recepty preferuji

  • Stáňa Nová | 13. 10. 2005 19:47

    Tohle dělám a místo sterilovaných hub dávám houby z mrazáku, které mám trochu odušené na tuku, také to je s nimi dobré, myslím, že lepší než se sterilovanými

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Grilovací koření Kuřecí maso Máslo Nakládané houby Sůl Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Tartiflette - pochoutka ze Savojska

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Listové tyčinky na sladko

Listové tyčinky na sladko

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

110
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
56
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
50
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
45
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
35
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuře po domácku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact