Já takto připravuji krkovičku,kuře jsem ještě nezkoušel.Brzy to napravím.Smetanu občas přidávám také a nikdy se mi nezdrcla.Dík za inspiraci!Jiří
Na konci pečení do šťávy zamíchejte tekutou šlehačku a bude super šťáva.Pokud vytáhnete šlehačku z ledničky, tak dávejte do šťávy část a zamíchat a takto postupně zamíchat celou, při rychlém způsobu studená šlehačka by se mohla zdrcnout.
jak tu bylo řečeno ,málo práce , rychlé a výsledek vynikající !
Už som veľa krát zabudla oznámkovať dobré jedlo,ale toto som si povedala že musím,lebo je perfektné.1*
rychlovka dobrá
Zase jedeno jídlo, které nám chutná a je nenáročné na přípravu, přidal jsem neště česnek díky
Také jeden z mých oblíbených receptů, všechno se to peče najednou, není s tím moc práce a takovéhole recepty preferuji
Tohle dělám a místo sterilovaných hub dávám houby z mrazáku, které mám trochu odušené na tuku, také to je s nimi dobré, myslím, že lepší než se sterilovanými