Kuře naporcujeme, porce potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a na oleji opečeme doměkka.
2
Připravíme omáčku: nastrouháme cibuli, česnek, okurku a jablko, směs osolíme, opepříme, podle chuti osladíme, přidáme rajčatový protlak, olej a nakonec podle chuti zamícháme strouhaný křen. Dobře promícháme a před podáváním zahřejeme - nevaříme. Porce masa poléváme šťávou a na každou navršíme kopeček omáčky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr Rybák
|17. 4. 2004 14:01
Hozen do vody, bez radne kucharske zkusenosti, nucen zpracovat kure, nasel jsem toto a chopil se panve. Misto krenu jsem pouzil porek, jako prilohu ryzi. Ostre a dobre. Musim pochvalit nejen sebe ale i recept.