• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře po abertamsku
Napište svůj komentář k receptu

Kuře po abertamsku

autor: niobe
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře po abertamsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • 1
      ks máslo
    • houby podušené na cibulce
    • těstoviny nejlépe široké nudle
    • 5
      ks cibule
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Pekáč nebo zapékací mísu vymažeme máslem a poklademe osolenými stehny. Cibule nakrájíme na půlměsíčky nebo plátky a zasypeme jí kuře. Nakonec přidáme houby, které jsme si podusili na oleji a cibulce a na konec posypeme drceným kmínem.
2
Přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 250 °C asi hodinu. Poté odklopíme, ze stehen setřeme směs do kraje pekáče a odklopené dopečeme, aby mělo kuře kůrčičku.
3
Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu. Těstoviny scedíme, upečená kuřecí stehna vyjmeme z pekáčku a do výpeku s cibulí a houbami přimícháme těstoviny. Servírujeme porci kuřete a těstovinovou směs.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Červené" kuře

"Červené" kuře

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ilis ilis | 10. 3. 2009 19:53

    Kombinace kuře,těstoviny a smetana obsahuje recept -neskutečně žravé kuře.Vyzkoušené a velmi výborné.Doporučuji...

  • niobe nightingale | 9. 3. 2009 13:50

    to máte pravdu - to by taky stálo určitě zato s tou smetanou... když jsem to včera vařila, tak jsem jí neměla, ale pro příště dobrý nápad ;-)

  • Marie Šindelová | 9. 3. 2009 07:32

    No to koukám.Kuře a těstoviny.Zase jedna kombinace,kterou bych nečekala.Ale zní to docela dobře.Ten výpek musí být dobrý.Co takhle do výpeku trošku smetany?

  • Marie Fatrlová | 8. 3. 2009 22:31

    A přidáte-li do těstovin drůbeží játra tak se tento pokrm může jmenovat Maminčino kuře. Ať žije Babica, já ho také nemusím.

  • niobe nightingale | 8. 3. 2009 22:10

    Včera jsem tenhle recept (omylem) zahlédla v tý příšerný show Babicovy dobroty! Nesnášim toho chlapa, ale tenhle recept vařila nějaká sympatická paní z Krušných hor. Dnes jsem vyzkoušela a prý je to opravdu luxusní jídlo... Snad se nezlobíte za nevlastní recept, ale přiznávám to i bez mučení :) Vřele doporučuji po vlastních zkušenostech.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z hub Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Houby Kuřecí maso Máslo Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Třešňové halušky

Třešňové halušky

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Kanadský králík
Kanadský králík
27
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
27
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
26
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuře po abertamsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact