Výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dávám do oblíbených!!
ahojte taky dělám kuře plněné pod kuži ale udělám nádivku rukou obnažím kuži kuřete okolo stehen a okolo celého kuřete .tak to pěkně nacpu nádivkou co zbytek dám do kuřete zašiju nití .moc dobré jindra hřibnaková
vyborne zase nějaká změna
bylo to moc dobre, dekuji za skvely napad :o)
Bylo to prostě výborný!!!! Zase nová jiná chuť!!!
Přídala jsem čessnek, jak se uvádí v komentářích a moc nám to chutnalo, slaninu jsem dala hodně libovou
Bohužel nám to vůbec nechutnalo, nevím zda jsem špatně odhadla ingredience, každopádně chuť kuřete byla nijaká spíše slaninová :o((
Ještě jsem zapomněla dodat , že jsem přidala kousek nadrobno nakrájené Nivy a asi 4 stroužky česneku :-)
Včera jsme tuhle dobrotku měli na oběd . . . :-)) Výborné a dávám za jedna . . . :-)
Je to vynikající kuře i na grilu se to dá dělat ....bezva zase změna
Doprastřed dávám rozčtvrcený citron a bobkový list!Nemá chybu!Jinak taky plním pod kůží a taky slaninou, někdy máslem se strouhanou citronovou kůrou a česnekem, ale cibulí jsem jěště nezkoušela!Slibuji, že vyzkouším a napíšu, jak skvělé to bylo!!
dala jsem pod kůžičku ještě rozetřené máslíčko s česnekem a byla to fakit mňamka, s tou slaninou je to opravdu harmonie chuti. doporučuji k tomu rýži s ananasem a mandlemi. u nás je to 1*****
moc dobré, místo slaniny jsem dala kladenskou pečeni - výborné!!!
Moc nám to chutnalo.Děkujeme za jednoduchý a výborný recept.
parádička, už niekoľko krát som špikovala kurča, ale syrom, maslom alebo slaninkou ale cibuľka by ma nenapadla.dávam za 1..fakt mňamka :) nabudúce skúsim pridať syr
Tak jsem se trochu začetla do komentářů ohledně hodnocení p. Markese. Myslím, že není důvod nenapsat, že něco příliš nechutnalo, jen se mi zdá, že pokud p. Markes píše, že "nám to moc nechutnalo", čekala bych známku tak 3. Pod pětkou si představím něco fakt hnusného, co jsme vůbec nejedli a vyhodili. Tomuhle recptu to při počtu hodnocení nijak zvlášť neuškodilo, ale neuváženě rozdávané 5 na začátku mohou zatratit recept, který by třeba spousta lidí vyzkoušela a ocenila.
Kuře miluju a recepty z něj také ! Péct to pořád "ala klasika " je nůúůúůďo ! A když se to i někdy zrovna nepovede, zkusíme jinak - zas až tak drahé to kuře není.....
Je to vynikající,moc nám chutnalo...dokonce i tchýni a to je co říct.pokud má někdo rád jemné chutě není to nic pro něj ale tahle "chapská" chuť uspěla.Dokonce jsme takhle upravené kuře i grilovali(v alobalu) a bylo to extra:-)
zkuste naplnit pod kůži: sýr feta, trochu másla, pepř, nasekaná sušená rajčata a najemno nasekaný kousek rozmarýnu. Péct zakryté, po 40 min potřít olivovým olejem, trochu dosolit a dopepřit...vynikající!
pane Markes, slovo chuť se nepíše s ď ale jako chutná s T, asi máte obrácené chutě. Lída.
Někde jsem četla kuře naplněné pod kůží bylinkovým máslem. Na to se chystám - asi v troubě, ale toto s tou slaninkou, to bych teď yzkoušela na grilu:) . Jen nevím, které dřív, obě musí mít výbornou chuť masíčka právě po těch "nacpaných" dobrotách, a to mě láká, různé chutě!!!!!
A opět ta známá písnička.Někdo něco zkritizuje a už je na pranýři.Zajímalo by mě,podle čeho by se tedy mělo hodnotit,když ne podle toho,jestli nám chutnalo nebo ne.
Musím se přidat do diskuse. Tento recept jsem vyzkoušela, pod kůži jsem nacpala cibule i slaniny co se vešlo a bylo to vynikající! Pokud někomu jakýkoliv recept tady nesedne, není to přece o pětkách jako ve škole!?
Daniella mi mluvý z duše!
Pane Markes, muzete nam prosim vysvetlit, co si predstavujete pod pojmem, ze kure ztratilo chut kurete? Nadarmo se nerika (kure 100 krat jinak), jsou napriklad recepty z kurete, ze chutna jako bazant nebo kachna atd. Pokud se chcete striktne drzet pouze jedne nudne upravy, nemel byste se poustet do experimentu a zbytecne rozdavat 5ky!!! Tento recept je vyborny a velmi variabilni, coz dokaze ocenit urcite kazda kucharka. Nemame totiz radi nudu v jidle. Ono to totiz znamena tak trochu i nudu v zivote.
musím podotknout, že nám to moc nechutnalo. Kuře ztratilo chuď kuřete. Klasika je klasika.Dávám za 5
Pridavam jeste i cesnek
veľmi chutné a dobré šťavnaté
Místo anglické slaniny důkladně naplním plátky debrecínky a proužky papriky, je výborné
snad to bude dobry
Skvělý recept, přidala jsem tymián a bílý pepř, bylo výborné
Výborný sobotní oběd, děkujeme
Opravdu skvělý recept, při různých příležitostech postupně vyzkouším další varianty dle názorů. Díky a hezké Velikonoce.
Výborné, dala jsem tam i česnek a tak jsme si pochutnali :-)) Davame 1
Díky za nápad zkusím na velikonoce tento receptzkusím, ale dát játrovou nádivku pod kůží.
Já tam někdy dávám i sýr :-)))) jen pokud není manžel doma - ten sýr nejí .-((
Moc dobré.
No já tam ze samé roztažnosti narvala ještě nasekané nadrobno kuřecí játýrka..:-)))
přidávám česnek a při pečení podlévám černým pivem
My plníme kuře pod kůží klasickou nádivkou z vajec, housek a koření. Nádivka pak není tak rozblemtaná, jako když se dává dovnitř kuřete. Když je nádivky hodně, kuře pak hodně nabyde a říkáme tomu "kuře jako prase"
Tento recept som tu pred časom pridala pod názvom Zdeformované kuře.
Také dávám té slaniny víc, ale ještě raději dávám paprikový bok, to je pikantnější
Souhlasím s Jiřinou, anglické slaniny dávám víc, dobré, i když asi ne moc dietní, ale někdy to nevadí
Dělala jsem to a je pravda, že anglické slaniny jsem měla víc, cibuli jsem dala jen jednu, povedlo se
Jen 100g slaniny a 1 cibule? Není to málo, když zbytek má přijít ještě dovnitř kuřete?
do nádivky se dá přidat ještě petrželka a s namočenou rozmačkanou houskou.Nádivku si můžete dát i mimo do kastrůlku a zapéct,když vám zbyde zvlášť..Ke kuřeti takhle upečenému jsou výborné houskové knedlíky.A pokud se kuře udělá v troubě na chalupě-takje uplne super
Vypadá to zajímavě, nevím jestli bych pod kůži nemohla dát kladenskou pečeni, asi vyzkouším..
Není to sice moc dierní, ale je to moc dobré, doporučuji!!
Dobré, neobvyklé
Dnes jsem vyzkoušela, místo anglické slaniny jsem dala kladenskou pečeni, hodně jsem popaprikovala a byla to pochoutka
doporučuji, je to neobvyklé, ale dobré, hlavně pro pány