Recept vypadá opravdu lákavě, jdu ho hned zkusit!!!!!!
Jeste jedna poznamka>Palicky cesneku se rozdeli na jednotlive strouzky a tyto se neoloupaji.Pecenim cesnek zmekne a na taliri se pridrzi vidkickou a obsah se lehce vytlaci nozem.Slupka se odklada s kostmi.Preji dobrou chut.
Kuratko udelano timto spusobem je vytecne! Cesnek chutnal jako maslo! Brambory jsem upekla spolu s kuretem a cesnekem, krasne nasali tu chut.Vrele doporucuji:-) Za 1*
Myslela jsem si to, diky za vysvetleni:-)) Moc rada to pripravim na sobotu. Pani Heleno, ja uz mam pro to svuj nazev "kure Ali Baba a 40 cesnecku" :-))
vypadá to výborně
Já peču brambory na sádle s neoloupaným česnekem,stačí pak jen trošku zmáčknout a česnek vyleze ven.A je to fakt bašta!
Je to vynikající. Já ještě hlavičky česneku rozkrojím na půlky. Po upečení jde česnek krásně vytlačit ze slupky a je výborný se sosem z pečení třeba na chleba.
I ja si myslim, ze to muze byt moc dobre:-) Jen se chci zeptat Helenky, jak se ten cesnek pak ji? Jde to vubec nabodnout vidlickou? Nebo staci zatlacit a on vyleze ze slupky? Moje otazky asi nezni moc chytre, ale nedokazu si predstavit jak se to dela, nikdy jsem nic takoveho nezkousela. Napada me jedine - jist to rukou:-))
Ten cesnek hlavne tim ze je ve spodu krasne nasakne stavu a pak je krasne mekky.
To kure polozime,neberte to moc doslova.Je to proto,aby se kuzicka dole neprichytila.
Prominte,neprecetla jsem to po sobe.Cesnek dame na dno a na nej posadime kure,tak to melo byt.podava se s cesnekem vedle.
Nerozumím tomu co je myšleno tím, že zbylý česnek posadíme na pekáč. Já to chápu dát ho normál do pekáče vedle kuřete. Děkuji za vysvětlení.
Moje babicka vzdy delala kralika na cesneku s neoloupanym cesnekem a chutnalo to i vypadalo to vyborne!