Na dno pekáče poklademe vrstvu zelí, posypeme grilovacím kořením, oreganem a vločkami másla. Dále poklademe naporcovaným, mírně osoleným kuřetem a navrstvíme další vrstvu zelí, opět posypeme grilovacím kořením a oreganem.
2
Kysanou smetanu rozšleháme s trochou vody a pokrm zalijeme. Pod pokličkou dusíme asi 40 minut, potom odklopené 15 minut až kuře zčervená.
mněly jsme to včetra a je to strašně moc dobre vynikajici
Alojs Ježek
|14. 6. 2005 23:31
To je ono! Dělám to také, je to vynikající recept, mňamka:o))
Marti Vetcha
|24. 5. 2005 02:35
Tento recept je moc dobrý, pouzila jsem bile zeli, protoze kysane jsem nemela a i s timto zelim to bylo vynikajici. Muj manzel si moc pochutnal. Vrele doporucuji