• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
Napište svůj komentář k receptu

Kuře - opilecký výmysl

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře - opilecký výmysl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 0,75
      ks pivo i s lahví
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • voda trochu

Postup přípravy receptu

1
Na láhev piva (plné ze 3/4) posadíme kuře, okořeníme ho grilovacím kořením, láhev dáme do pekáčku a nalijeme kolem 2 cm vody. Pečeme na 200 °C, občas kuře polejeme vařící vodou z pekáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Červené" kuře

"Červené" kuře

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vendula | 24. 6. 2012 12:45

    Láhev piva se mi do trouby vleze na výšku, jen když bez roštu postavím plech na dno trouby. To by až tak nevadilo, ale pivo během pečení nevytíká ven. Jen když jsem do láhve sypla trochu grilkoření, tak vybublalo ven. Takže jsem kuře musela stejně polívat ručně. Nicméně moc dobré, akorát příště zkusím s plechovkou.

  • natevi | 4. 3. 2012 12:22

    právě jsem chtěla tento recept vyzkoušet vše jsem připravila, kuřátko okořenila nabodla na lahev a při cestě do trouby jsem zjistila, že se mi do trouby nevejde :-(((( :-D

  • Petra Ruddy | 7. 4. 2009 17:11

    Ja pivo preleju do velke zavarovaci sklenice.Poradili nam to tak kamaradi z Polska a funguje to vyborne.

  • olga urbanova | 10. 8. 2006 17:02

    Právě jsme dojedli a musím říct,že to bylo super.Jen jsem před koncem potírala paprikou rozmíchnou v oleji.Kuře bylo šťavnaté a velmi dobré.

  • Zuzana Bugárová | 3. 4. 2006 18:15

    Tak som toto kuriatko dnes upiekla, no a musim povedat, ze chuti ako uplne normalne pecene kura, ale az na to, co je super vyhoda, je to kura tym pivom stavnate aj prsia, vobec nieje zoschnute, a dobre bolo prepecena, kedze "stalo na plechovke" . Ale nakolko mame radi rozne korenia, tak som si ho este dochutila koreninami a sojovou omackou, . ale inak fajn, kto má rad pecene kura len tak narychlo tak odporucam.

  • Yveta | 21. 1. 2006 05:34

    Pani Jano Han, souhlasim s Vami. Ja sice v Americe neziji tricet let, ale nasi znami tady ziji pres tricet let a ten recept jsem u nich pred nekolika lety jedla a moc mi chutnal. Pozadala jsem o recept a je presne takovy, jaky pisete. Doma jsem jej pak vyzkousela a moc nam kure dle tohoto receptu chutna. Dekuji za radu s tim alobalem, priste plechovku s pivem do nej zabalim.

  • Jana Han | 20. 1. 2006 18:56

    Takto pecene kure jsem jedla uz pred 30ti lety v Americe. Delaji to bezne snad v kazde rodine a to na grilu a zasadne pouzivaji plechovky, zadne lahve. Osobne si myslim, ze lahve jsou moc dlouhe a tim odparovani piva jde vice do trouby nez do kurete. Asi zalezi na kazdem, jakou techniku si zvoli a co mu vyhovuje. Podstatou je prece to pivo i kdyby bylo jen v obycejnem kastrolku a take to, ze kure se griluje postavene a ne polozene, cimz je krasne opecene ze vsech stran.Je to skutecne vynikajici. Stoji to za vyzkouseni. Ja plechovku jeste balim do alobalu.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 07:16

    Pani Airan, neviem, ale ja ten recept poznám skutočne z Čiech, žeby mal Váš manžel pravdu ? : )))))))))) Ten recept poznám už dávno, robila som ho, je výborný a fľaša určite nepraskne. Netreba dávať studenú fľašu do horúcej rúry, dajte do studenej a potom zapnite rúru. Fľaša sa bude postupne ohrievať a nepraskne. Chce to ozaj tú fľašu, žiadne plechovky.

  • Petr Kazik | 19. 1. 2006 17:07

    lepsi je to s plechovkou, hlavne bezpecnejsi, nekdy se muze stat ze lahev praskne, na plechovce to proste lip sedi, pouzijte pullitrovou plechovku samozrejme, a jde to i na grillu. velmi oblibeny recept v severni americe, hlavne na grill a v kempech

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 14:02

    Podle plechovkového receptu, kuře klasicky připravit na pečení.Plechovku piva (ta větší)otevřít a nožem udělat do víčka ještě 2 otvory,decku vypít a kuře na plechovku posadíme.Díky výparům z piva je kuře šťavnaté a lahodné.

  • Airan | 19. 1. 2006 14:00

    Jani, to zatim nevim, recept jsem dostala vcera mejlem od sestrenice z Bulharska:-) Predpokladam ze zrovna vypary hrajou v tom hlavnou roli (y), zkuset to budu v sobotu na veceri - dam vedet jak to dopadlo. Kure nesmi byt namoceno do vody:-)), tech 2 cm jsem udala orientacne.Zdalo se me to zajimave, tak jsem to sem vlozila.

  • Jana z VM | 19. 1. 2006 13:17

    A pivo je otevřené a jaký to má smysl ? Ty pivní výpary se vsakují do kuřete ?

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 09:38

    Jsme pivní národ, tak na tom asi něco bude!Znám s plechovkou,ale ještě jsem nezkoušela .

  • Airan Novakova | 19. 1. 2006 09:30

    Recept prekvapive pochazi z Bulharska i kdyz muj manzel tvrdi, ze tohle mohl vymyslet jen cech:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Kuřecí maso Pivo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety se sojovým masem

Špagety se sojovým masem

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Salát waldorf s kuřetem

Salát waldorf s kuřetem

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Naše laskonky

Naše laskonky

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

52
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
33
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Margot řezy
Margot řezy

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Zamilovaná Žilková (63) na svatbě Sidovského a Vítka: Tajemství jejího doprovodu odhaleno!

Zamilovaná Žilková (63) na svatbě Sidovského a Vítka: Tajemství jejího doprovodu odhaleno!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact