Nebylo to vůbec špatné, ale řekla bych, že až příliš kyselé, a to nám normálně kyselá chuť nevadí. Příště bych zelí propláchla a myslím si, že se tím vůbec nic nezkazí. Jinak rychlé, jednoduché a chutné.
Petra Ruddy
|7. 4. 2009 20:39
Vyborne!!!!Chutnalo cele rodine.
Petra Ruddy
|7. 4. 2009 20:36
Vyborne,chutnalo to cele rodine.Davam za 1 a pridavam do oblibenych!!!!
Zdena Haertlová
|25. 10. 2006 19:11
Kuře pečené na kys. zelí je velmi dobré. Já dám na pekáč silnou vrstvu kys. zelí , navrch dám naporcované kuře a bůček, osolím a posypu kmínem. Zaliju menším množstvím vody a peču doměkka. Šťáva z masa se vsákne do zelí. Podávám s bramborovým knedlíkem.
Michaela Atherton
|20. 5. 2006 14:25
Vypada to bajecne a desne me mrzi, ze to budu muset udelat az budu sama doma, protoze manzel neji houby ani zeli... Rozhodne si to ale jeden den dopreji!
Tereza Jarčušková
|19. 5. 2006 15:18
Ľudmilka, keď žijete v Bulharsku, pridajte niečo dobré bulharské a hlavne zeleninové.