Naporcované, osolené kuře dáme na dno pekáče, na to rozložíme kyselé zelí (my dáváme 2 sáčky) trochu zředíme kysanou smetanu vodou a vše zalijeme. Pečeme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarouš
|7. 5. 2017 09:11
Já celé kuře naplnim zelím,do kterého nadrobno pokrajim půl nožičky pikantní klobásy.Zbytek dám okolo.
Jarouš
|7. 5. 2017 09:10
Já celé kuře naplnim zelím,do kterého nadrobno pokrajim půl nožičky pikantní klobásy.Zbytek dám okolo.
kometka
|5. 7. 2007 15:26
anonyme,jak mužeš říct fuj?!!každému chutná něco jiného.já bych byla zvědavá na tvuj recept!!
Jana Pátková
|29. 6. 2007 11:25
Anonýmku, zkus to opačně, dej zelí a na to kuře, nebo jakékoliv maso, bez smetany a peč. Je to velice dobré, i tento recept vypadá dobře, napřed uvař a potom říkej fuj !