Na hlubší pánvi na oleji smažíme kuře. Když už je téměř hotové, přidáme pomazánkové máslo, to se rozpustí, zahřeje a vznikne výborná, hustá omáčka. Podáváme s americkými brambory, hranolkami nebo i rýží.
2
Možná se vám tenhle recept nezdá, ani mě se nezdál než jsem ochutnala :-) Ale je to rychlejší než rychlé a neskutečně to zasytí (taky že je to trochu kalorická bomba).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie
|12. 9. 2007 22:51
Recept jsem vyzkoušela a trochu vylepšila, je vynikající, k masu jsem před dopečením vysypala sáček mražené zeleniny typu Mochovská a pod. podusila a přidala ochucené pomazánkové máslo dle fantazie. Koupila jsem v Normě pomazánkové máslo POMA, mají všechny příchutě a snad bez éček. Jídlo je moc dobré a skutečně fantazii se meze nekladou. Příloha dle množství sosu a chuti. VYZKOUŠEJTE !!!!!!!!!