všem to moc chutnalo i zeťákovi ktery kuře na paprice nejí :-) ;-)
Je výborná.Já sem neměla sladkou papriku,tak sem dala maliko pálivé a myslím si,že je lepší,než se sladkou ;-)
Dostal jsem čtyři stehna, tak to zkusím. Podobně to dělaly i naše mámy a babičky. Jen toho nového koření se děsím. Tolik ho tam asi nedám. Bude stačit polovina. Doporučuji místo oleje smažit na sádle, nebo k sádlu přidat trochu přepuštěného másla. Teplota by neměla být příliš vysoká, aby nám máslo rychle nezhnědlo. Papriku jako takovou vůbec nesmažím, resp. nenechám na ohni. Hned po nasypání a zamíchání hrnec sundavám z plotny a vracím až po přidání masa a vody. Před dokončením ještě povařím trochu kořenové zeleniny, kterou po změknutí odstaním a sním jen tak jako předkrm. Mouku moc nemusím. Spíše je lepší přidat trochu zakysané smetany ke každé porci při servírování. Noky jsou dobrá věc, ale pro běžné vaření na sobotu udělám jen běžné těstoviny, koupené v krámě. Noky zkusím někdy v budoucnu ke slepici na paprice, kterou při troše štěstí a dobré náhodě dostanu na vesnici od známých.
DNES TO SKOUŠÍM TAK JSEM ZVĚDAV :-X
takhle to dělám taky už x let :-)
Mňamka