Cibuli a mrkev nakrájíme nadrobno, orestujeme na oleji a přidáme nakrájenou zeleninu. Chvíli dusíme. Přidáme stehna osolená a okořeněná. Dáme do remosky či na pekáč a polijeme 2 dcl vody. Za 1 hodinu vyndáme maso a obereme na misku. Přes cedník propasírujeme uvařenou mrkev a papriku a zahustíme 3 lžícemi hladké mouky rozmíchané v mléce a do hladka rozmícháme. Chvíli povaříme, obrané maso dáme do omáčky, dochutíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Remek Vladimír
|9. 4. 2015 18:47
Taky jsem to s mrkví nezkoušel, ale zkusím. Zeleninový základ používám při vaření rajské omáčky. Kořenová zelenina se peče s masem, pak se propasíruje do omáčky, anebo se rozmixuje. Omáčka je pak velice hladká a výborná. 8-)
gabka
|13. 12. 2011 20:30
...výborný recept, není co dodat všem moc chutnalo ;-)
Gabka
|22. 11. 2011 17:49
..Takže zítra se do toho pustíííím a s chutí ;-)
Kačka
|2. 6. 2011 21:05
Výborné!Sklidilo úspěch!:-) :-)
Luciferka
|11. 11. 2010 22:41
a kde vidíte ty éčka?už jsem to četla 3 krát a žádná jsem nenašla