Také dělám,jen dávám 1/4 másla a nedávám mojoránku a papriku.Je dost sosu,kak že se hodí k tomu i rýže.z moravanky vyndavám feferonku. Zkoušela jsem i variantu místo kečupu smíchat 3 druhy hořčice+pepř a potřít porce kuřete den předem a moravaku jen přidám k pečení, je to také výborné,vyzkoušejte, něco na způsob "podle L.Klausové"
Prosím vymazať túto fotografiu z tohto receptu. Táto fotka tu nepatrí, je to moja fotografia od receptu Kachna plněná brambory. Tam tú fotku kedysi pani Kovářová aj dala. Neviem, ako sa naraz ocitla aj tu.
Něco tak dobrého už jsem dlouho nejedla! Jen spíš místo hranolků doporučuji spíše vařené brambory, protože i při dodržení poměru surovin je šťáva sice výborná, ale řidší. Vřele doporučuji vyzkoušet!
dělám dost často výborné
Toto znám a dělám to, taky místo kuřete dám někdy králika. Je to výborné. Doporučuji všem.