![Uzené maso v kysaném zelí Uzené maso v kysaném zelí](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/juYGR2iu/h222w297t.jpg)
Je to podobný recept jako zde v receptech již prezentované kuře ala Józa. Také toto dělám již leta, ale máme to rádi s bramborem. Smetany dávám jen 1 kelímek. Je to vynikající a ještě lepší druhý den (ovšem když zbyde).
Marcelko, nepochopila jsem zda tou smetanou zalivate i kure, nebo jen to zeli? Ja jsem z tech co rychle chapou, ale trosku dele se jim musi vysvetlovat:-)))))))
ten recept je starý, ale výborný a s kmínem je jak libová kachna
Já kuře ještě zelím naplním, a podávám s rýží. je to také výborné.
basta jak svina
Muzu jen potvrdit, ze je to vyborne! Jen misto oregana davam kmin a trochu to zeli (kdyz je ze sacku) predem povarim. Doporucuji zkusit.