Zelí procedíme v sítu, propláchneme studenou vodou a necháne odkapat. Vložíme do pekáče, na ně dáme naporcované kuře, které jsme posolili, okořenili oreganem a pokapali máslem. Vše zalijeme smetanou. Přiklopíme a dusíme 40-45 minut. Potom odkryjeme a pečeme 10-15 minut dozlatova. Příloha je houskový knedlík.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Berča
|18. 10. 2005 09:31
Je to podobný recept jako zde v receptech již prezentované kuře ala Józa. Také toto dělám již leta, ale máme to rádi s bramborem. Smetany dávám jen 1 kelímek. Je to vynikající a ještě lepší druhý den (ovšem když zbyde).
Anonym
|17. 10. 2005 18:50
Marcelko, nepochopila jsem zda tou smetanou zalivate i kure, nebo jen to zeli? Ja jsem z tech co rychle chapou, ale trosku dele se jim musi vysvetlovat:-)))))))
sara
|17. 10. 2005 13:54
ten recept je starý, ale výborný a s kmínem je jak libová kachna
Novotná Míša
|16. 10. 2005 21:50
Já kuře ještě zelím naplním, a podávám s rýží. je to také výborné.
Anonym
|15. 10. 2005 22:34
basta jak svina
Anonym
|5. 10. 2005 10:02
Muzu jen potvrdit, ze je to vyborne! Jen misto oregana davam kmin a trochu to zeli (kdyz je ze sacku) predem povarim. Doporucuji zkusit.