• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na Jeníkuv způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na Jeníkuv způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,50
      dl sojová omáčka
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl kečup - ostrý
    • 1
      lžička chilli omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, ostatní přísady smícháme (můžeme naředit vodou) a směsí potřeme naporcované kuře. Pečeme při 200 °C asi 30-45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vorlos | 9. 10. 2010 10:11

    Vynikající !!!!

  • Klára Keselyova | 23. 11. 2008 22:27

    Dnes sme mali k obedu. Je to veľmi dobrý recept. Je chuťove vynikajúci a rýchli. Ďakujem dávam 1.

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:53

    No,nevím,jestli to pomůže,neříkám,že je to špatné,ten česnek to dobře dochutí a já osobně proti kečupu nic nemám,ale já jsem dala tak deci a více toho čili.Nebylo cítit skoro,více ten kečup.Do béřovického králíka se taky dává kečup,ale nechává se to přez noc uležet a to musím říct,to je něco!!!Píšou tam lidé,žeto dělali i s kuřetem.Tak mrkněte,je to hodně podobné.Tam ale já bych zase trošku ubrala oleje.

  • Ňulinka - | 28. 7. 2008 12:48

    Jani,ještě jsem to nedělala,ale chystám se tento týden.Aby to nebylo nasládlé,což tak zkusit napůl s ostrým kečupem?

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:33

    Je to docela dobré.Já bych rozhodně dala příště méně kečupu.I tak jsem dala méně a pak je to nasládlé.Ale snědlo se všechno,tak asi chutnalo.Zajímavé je,že ta moje stehna vypadala stejně,jak tady na tom obrázku,který je přiložený,ale tady je to kuře vyfoceno bez šťávy,tu já jsem rozhodně servírovala.

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 20:53

    Lenka, nerobte si starosti. Ja som to tiež nemyslela zle. Je to o.k. Nech sa Vám darí. Klára

  • Otakar Novák | 27. 7. 2008 18:28

    Jeníka mám v oblíbených ale podle fotky bysem si ho v restauraci určitě nedal. Asi by to chtělo nafotit znovu.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 14:52

    Jejda, Kláro, já jsem to nemyslela nijak zle. Vždyť o nic nejde :). Jestli chcete, mrkněte sem, tady je fotka větší: http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/kure-na-jenikuv-zpusob. Ať chutná!

  • Ňulinka - | 27. 7. 2008 14:26

    Holky,vždyť to je stehno,trochu odkostěné ze spodní části a odpůlené na plocho.Co tam nevidíš jako stehno,Kláro?

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 13:10

    Lenka ďakujem.Už to vidím. Dala som si recept do oblúbených a chcela som hopripraviť no trochu ma tá fotka zmiatla,no najbližšie bude Kura na Janíkov spôsob.Takže Lenka prepáčte, nechcela som spochybňovať Vašu prácu. Mohol sa stať omyl pri pridávaní fotky (/sme ľudia, chyba sa stane/. Prajem Vám krásny zbytok nedele Klára.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 11:29

    Pro Kláru: nezdá, ale je. Je to stehno, vpravo z něho trčí kost. Vím, co fotím.

  • Klára Keselyova | 26. 7. 2008 22:06

    Nejak sa mi nezdá, že na tom obrázku je kura.

  • Katarina Holenkova | 31. 3. 2008 12:54

    Recept je uplne super...Moj rozmlsany priatel zjedol 4 stehna na posedenie a dalsie si zobral so sebou do prace... :)) Asi som toho mala navarit viacej, mne sa uslo jedno stehienko :))))

  • Iveta Odvárková | 26. 2. 2008 22:26

    Pekla jsem dneska, použila jsem to na kuřecí stehna. Chutnalo nám, tohle jídlo se na našem stole určitě občas objeví.

  • Libor Skalický | 25. 2. 2008 07:07

    Vynikající recept - kuře netřeba porcovat, stačí dát do zapékací misky, popatlat dobrotou a zbytek jí dát dovnitř do kuřete. Mlask, dávám 1

  • Markéta Š | 25. 8. 2006 10:33

    Dnes to vyzkouším

  • Kraťas | 11. 7. 2006 20:25

    Je to fakt dobrý

  • Ivetka | 3. 4. 2006 17:28

    Zkusila jsem a je to moc dobré, jako přílohu jsem dala brambory a okurkový salát. Děkuji

  • Anonym | 17. 8. 2005 09:31

    To je ale super recept, čekám na nebližší příležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Hořčice plnotučná Kečup - ostrý Kuřecí maso Olivový olej Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Dobré kuře

Dobré kuře

Třešňový dort / řez

Třešňový dort / řez

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

80
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Králičí hřbet v hořčičné…
78
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Kočičí tanec" - kroupy…
47
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
47
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
36
Salát s rajčaty, avokádem a nivou
Salát s rajčaty,…

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact