• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na Jeníkuv způsob

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na Jeníkuv způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 0,50
      dl sojová omáčka
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl kečup - ostrý
    • 1
      lžička chilli omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, ostatní přísady smícháme (můžeme naředit vodou) a směsí potřeme naporcované kuře. Pečeme při 200 °C asi 30-45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vorlos | 9. 10. 2010 10:11

    Vynikající !!!!

  • Klára Keselyova | 23. 11. 2008 22:27

    Dnes sme mali k obedu. Je to veľmi dobrý recept. Je chuťove vynikajúci a rýchli. Ďakujem dávam 1.

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:53

    No,nevím,jestli to pomůže,neříkám,že je to špatné,ten česnek to dobře dochutí a já osobně proti kečupu nic nemám,ale já jsem dala tak deci a více toho čili.Nebylo cítit skoro,více ten kečup.Do béřovického králíka se taky dává kečup,ale nechává se to přez noc uležet a to musím říct,to je něco!!!Píšou tam lidé,žeto dělali i s kuřetem.Tak mrkněte,je to hodně podobné.Tam ale já bych zase trošku ubrala oleje.

  • Ňulinka - | 28. 7. 2008 12:48

    Jani,ještě jsem to nedělala,ale chystám se tento týden.Aby to nebylo nasládlé,což tak zkusit napůl s ostrým kečupem?

  • Jana Remková | 28. 7. 2008 12:33

    Je to docela dobré.Já bych rozhodně dala příště méně kečupu.I tak jsem dala méně a pak je to nasládlé.Ale snědlo se všechno,tak asi chutnalo.Zajímavé je,že ta moje stehna vypadala stejně,jak tady na tom obrázku,který je přiložený,ale tady je to kuře vyfoceno bez šťávy,tu já jsem rozhodně servírovala.

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 20:53

    Lenka, nerobte si starosti. Ja som to tiež nemyslela zle. Je to o.k. Nech sa Vám darí. Klára

  • Otakar Novák | 27. 7. 2008 18:28

    Jeníka mám v oblíbených ale podle fotky bysem si ho v restauraci určitě nedal. Asi by to chtělo nafotit znovu.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 14:52

    Jejda, Kláro, já jsem to nemyslela nijak zle. Vždyť o nic nejde :). Jestli chcete, mrkněte sem, tady je fotka větší: http://www.mamincinyrecepty.cz/drubez/kure-na-jenikuv-zpusob. Ať chutná!

  • Ňulinka - | 27. 7. 2008 14:26

    Holky,vždyť to je stehno,trochu odkostěné ze spodní části a odpůlené na plocho.Co tam nevidíš jako stehno,Kláro?

  • Klára Keselyova | 27. 7. 2008 13:10

    Lenka ďakujem.Už to vidím. Dala som si recept do oblúbených a chcela som hopripraviť no trochu ma tá fotka zmiatla,no najbližšie bude Kura na Janíkov spôsob.Takže Lenka prepáčte, nechcela som spochybňovať Vašu prácu. Mohol sa stať omyl pri pridávaní fotky (/sme ľudia, chyba sa stane/. Prajem Vám krásny zbytok nedele Klára.

  • Lenka Sedlářová | 27. 7. 2008 11:29

    Pro Kláru: nezdá, ale je. Je to stehno, vpravo z něho trčí kost. Vím, co fotím.

  • Klára Keselyova | 26. 7. 2008 22:06

    Nejak sa mi nezdá, že na tom obrázku je kura.

  • Katarina Holenkova | 31. 3. 2008 12:54

    Recept je uplne super...Moj rozmlsany priatel zjedol 4 stehna na posedenie a dalsie si zobral so sebou do prace... :)) Asi som toho mala navarit viacej, mne sa uslo jedno stehienko :))))

  • Iveta Odvárková | 26. 2. 2008 22:26

    Pekla jsem dneska, použila jsem to na kuřecí stehna. Chutnalo nám, tohle jídlo se na našem stole určitě občas objeví.

  • Libor Skalický | 25. 2. 2008 07:07

    Vynikající recept - kuře netřeba porcovat, stačí dát do zapékací misky, popatlat dobrotou a zbytek jí dát dovnitř do kuřete. Mlask, dávám 1

  • Markéta Š | 25. 8. 2006 10:33

    Dnes to vyzkouším

  • Kraťas | 11. 7. 2006 20:25

    Je to fakt dobrý

  • Ivetka | 3. 4. 2006 17:28

    Zkusila jsem a je to moc dobré, jako přílohu jsem dala brambory a okurkový salát. Děkuji

  • Anonym | 17. 8. 2005 09:31

    To je ale super recept, čekám na nebližší příležitost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli omáčka Cibule Grilovací koření Hořčice plnotučná Kečup - ostrý Kuřecí maso Olivový olej Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Mistrovský bramborový salát

Mistrovský bramborový salát

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

175
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
85
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
83
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
58
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Kuře na Jeníkuv způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact