...pečete kozáka i se šavlí...
Opět jsem dělala, opět vynikající. Peču v remosce asi hodinu a houby tuhé nikdy nejsou (měla jsem včera čerstvé hříbky, kozáka a bílé hříbky).
Spíše dietní jídlo, je dobré i s těstovinami.
Já podobně připravuji kuře i králíka,ale kromě hub dávám ještě rajčata a papriky.Nikdy se mi nestalo,že by houby byly tuhé.Je to vynikající.
Musím se přiznat, že jsem tento recept ještě nevyzkoušela a po přečtení posledního komentáře ani nemám moc chuti to vyzkoušet.... Ale je mi divné, že po hodině a půl byly houby tuhé ? To je nějaké divné! Čím to je, čím to je ???Leňule ale zase dost chválí .....
No vážení,já Vám řeknu.Když jsem četla tento recept a našla tam i paní Janu z VM,tak jsem si myslela,že to bude opravdová mńamka.Kuře jsem zasypala houbami.Po upečení(pekla jsem 1 1/2hod.),byly hřiby tuhé(a to byly čerstvé) a omáčka vyloženě smrděla množstvím hub.Takže příště je nutné NEDAT tolik hub.Zdravím paní Janu z VM.
Vyzkoušeno, lahůdka, všem milovníkům hub doporučuji!!!
Toto se mi moc líbí, když máme hub jak máku na poli!! A praváků!! Tolik jsem už léta neviděla. Toto houbové kuře musím brzo upéct, díky za inspiraci !!