Kuřecí prsa nakrájím na kostičky a dám na máslo. Dusím, až do vydušení šťávy asi tak 8 minut. Po 4 min. osolím a dám 1 lžíci curry. Po vydušení vlastní šťávy podleji šťávou z jedné plechovky ananasu, dusím a mezitím nakrájím plechovku ananasu - pokud není krájený, ale i přesto doporučuji menší kostičky.
2
Zaliji smetanou s 1 lžičkou polohrubé mouky či solamylu a je hotovo. Pokrm je tak za 15 minut hotový a podávám s rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
HANA
|27. 10. 2013 11:32
Mnohem lepsi a zdravejsi je to z cesrtveho ananasu.
Simča Sládková
|25. 1. 2009 13:49
Tak toto bylo dnes k obědu a moc nám všem chutnalo. Omáčku jsem dochutila troškou česneku a lžičkou kečupu. Přidala jsem i rozinky podle Míly a bylo to fakt super.
Markéta
|3. 2. 2007 14:02
Moc jsme si pochutnali...to si od teď budeme dělat doma k jídlu hodně často!!!
Mila
|1. 12. 2006 07:59
Nedávno jsem jedla v restauraci, ale byly tam také rozinky a rum. DELIKATESA !!!
Petra
|30. 11. 2006 19:18
A este lepsia bez kukurice.
Jaroslava Oumarová
|20. 11. 2006 12:18
Tohle znám jako kuřecí kousky nažluto. Je to výborná rychlovka, ale já nezahušťuju. Dobrá je k tomu rýže s kukuřicí.