Kuře vykostíme a nakrájíme na kostičky, smícháme s bílky se solamylem - na pánvi osmahneme, podlijeme troškou vody. Přidáme papriku nakrájenou na kostky, buráky, osmahneme, trochu podlijeme a podusíme. Smícháme 4 lžíce sójovky, 5 lžic bílého vína, 1 lžíci octa a vmícháme ke kuřeti. Vhodná příloha rýže. Kdo má odvahu, jí hůlkama.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
c d
|3. 7. 2007 10:12
cv
Lucie Pokorná
|7. 10. 2005 13:04
Vypada to moc dobre! Urcite tento recept vyzkousim!
Bjoe K.
|8. 9. 2005 12:28
Velice jednoduché, osobně bych přidala více zeleniny a přidala jsem i žampiony, čímž si myslím, že se nic nepokazilo. Jednoduché a dobré - to mi vyhovuje:-)
Lenka K.
|26. 6. 2005 19:32
Myslím, že jíst hůlkami není o odvaze, ale spíš o šikovnosti.:-) Já osobně bych to nezvládla... Každopádně recept zní velmi zajímavě, zkusím ho.