• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře na cibuli v římském hrnci
Napište svůj komentář k receptu

Kuře na cibuli v římském hrnci

autor: jariss
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře na cibuli v římském hrnci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso stehna
    • 3
      ks cibule
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžíce voda
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička drcený kmín

Postup přípravy receptu

1
V první řadě dáme římský hrnec namočit dle návodu k použití. Než se hrnec řádně namočí, tak jednotlivá stehna opláchneme a v kloubu rozpůlíme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a navrstvíme do římského hrnce. Vrstvu cibule opepříme a zalijeme rajským protlakem smíchaným se 2 lžícemi vody. Na takto připravenou cibuli klademe jednotlivé kousky kuřecích stehem. Maso osolíme a okořeníme grilovacím kořením a kmínem.
2
Římský hrnec přiklopíme poklicí a vložíme do trouby. Pečeme při 220 °C asi 60 minut. Po této době sejmeme poklici a ještě asi 20 minut dopékáme. Podáváme z bramborem na různé způsoby, nebo rýží či těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

Kuře v rýži a v římském hrnci

Kuře v rýži a v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Boris | 25. 1. 2014 12:28

    JE to skvělé. Vařím to už po několikáté a je to fakt VÝBORNÝ......

  • Linda Klugerová | 1. 11. 2007 19:44

    tohle je super recept !!!!! nejlepší co jsem v římském hrnci udělala a jedla :-) mňam, mňam :-)

  • Gábina H | 6. 6. 2007 10:59

    Jirko, přečtěte si článek o římském hrnci na těchto stránkách http://recepty.atlas.cz/zajimavost.asp?id_zajimavost=JNMQFSC5

  • Jirka | 6. 6. 2007 10:51

    Tohle vypadá moc hezky, chutně a v sobotu se do toho pustíme s naším novým hrncem :-D Poradil by mi někdo, jak s hrncem pracovat v plynové troubě...(aby při premiéře neprasknul?). Díky J.

  • Jaroslav Pelcman | 12. 2. 2007 07:37

    Libore, velice Vám děkuji za pochvalu receptu a také za fotku. Přeji mnoho úspěšných a chutných pokrmů v Římském hrnci. Jarda

  • Hana Rožníčková | 3. 2. 2007 14:14

    Jojo, také dělám, skvělý a jednoduchý recept.

  • Libor Michálek | 3. 2. 2007 13:40

    Dobrý den, dnes jsme měli s manželkou absolutní premiéru s římským hrncem, dělali jsme toto kuře na cibuli a jsem absolutně nadšen. Křupavá kůrčička, měkké maso, chutný sos, paráda. Na foto@recepty.cz posílám fotku naší dobroty.

  • Jaroslav Pelcman | 17. 5. 2006 07:11

    Přesně tak, dávám recepty sem i na Labužníka.

  • Martina Veselá | 16. 5. 2006 09:46

    Třeba je to od stejného autora. Já také posílám recepty na labužníka i sem. V tom nevidím problém

  • Jitka | 16. 5. 2006 01:17

    Je to "náhoda", že stejný recept (doslova) se dnes objevil na Labužníkovi?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Grilovací koření Kuřecí maso Pepř mletý Rajský protlak Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Celer z trouby

Celer z trouby

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

84
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
18
Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle
Bezvaječný nepečený…
18
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

Dvorní dabérka Milena Steinmasslová o Dianě Keatonové (†79): Odešla s ní část mé paměti!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Kámen podle zvěrokruhu: Býky ochrání smaragd, Pannám i Kozorohům pomůže safír

Další doporučené recepty:

Kuře na bramborách z remosky
Kuře na bramborách z remosky
Kuře na bramboráku
Kuře na bramboráku
Kuře na bylinkové mrkvi
Kuře na bylinkové mrkvi
Kuře na citronech
Kuře na citronech
Kuře na curry s ananasem
Kuře na curry s ananasem
Kuře na černém pivu
Kuře na černém pivu
  • Recepty.cz
  • Kuře na cibuli v římském hrnci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact