Vyzkoušeno, pokud mohu doporučit, cukr bych přidal minimálně o jednu lžičku.
Vřele doporučuji, chuťově je to výborné jídlo a masíčko získá nádhernou barvu.
Výborné jídlo... Jednoduché a luxusně chutné. Doporučuji všem, kdo rádi čínská jídla.+ Při servírování doporučuji posypat kousky čerstvé papriky a kukuřice.
Nó mně to moc nechutnalo, ale je to moje vina, měla jsem si dát dohromady ingredience ( ocet a cukr) a nepouštěla bych se do toho. Sladokyselé omáčky tohoto typu nemusím. Ale odpoledne přijedou na návštěvu děti, třeba jim to chutnat bude. Ale každý má chuťové buňky posazené nekdě jinde.
Varuji - nedávejte tam moc škrobu jako já, místo šťávičky je sliz, ach jo. Teď nevím co s tím, už jsem se to snažila ředit vodou, pohltilo jí to moc a stejně je to pořád rosol :-(
Taky znám a velmi děkuji za připomenutí. Musím ho brzy udělat. Je to supr!! A my máme rádi s chlebem tu štávičku!!
Jo moc dobrej recept.Uz ho znam dost dlouhou dobu.Vylepseze si ho.pridejte na zacatku burske orisky
Souhlsím s Evou Č. Moc dobré.
Je to velmi dobrý recept.
Velmi výtečné kuře, jen jsem to neznala s tím zahuštěním ocet, pepř solamyl.Chuť která velmi překvapí. Doporučuji