Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Jahodové řezy z Galaretky
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Marináda na králíka nebo kuře
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Penne con polo
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Listové řezy s rumovou polevou
Zeleninová frittata
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Vanilkový cheesecake
Houbový guláš
Hrušková povidla
Topinky se smaženicí
Rychlá bábovka