Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská omáčka II.
Palačinky snů
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Slaný koláč z listového těsta
Makové (ořechové) muffiny
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Kokosovo-datlový koláč
Vepřová kýta na rajčatech
Portobello s nivou a šunkou
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Linecké cukroví krok za krokem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi