Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Klasická vánoční štóla
Cuketová čína 3
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Bramborovo-hrášková kaše
Piña colada / Koktejly
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou