Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované steaky
Zapečená polenta se sýrem
Chlebová placka snadno a rychle
Kuskus na čínský způsob
Nakládané brusinky
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Fazolky s vepřovou panenkou
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Pórková polévka s cizrnou
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi