Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na smetaně II.
Prezidentský beránek
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Rajčatový salát IV.
Vývar s rýžovými knedlíčky
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Kuřecí prsa Hasselback
Rychlá miso polévka z woku
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka