Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí paštika
Mexická polévka - Sopa de Tortilla
Bůčková roláda v alobalu
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Mleté maso zapečené s bramborem,…
bramborový salát bavorský
Grilované obří krevety
Bůčkový holandský řízek
Kapustové drny z pánve
Losos v sezamu s nudlemi
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.