Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík - slintající soused
Meruňkové kefírové řezy
Švestková povidla bez míchání
Babeta (buchta)
Ryba s těstovinami
Tortilla s čerstvou zeleninou
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Křenová omáčka s vejcem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Caesar wrap
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Bublanina hrnečková
Buřty na pivě
Čokoládové muffiny
Kuřecí prsa po asijsku
Hrášková šakšuka
Asijské nudle s restovanou zeleninou