Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka s olejem
Brokolicové karbanátky II
Cibulačka se sýrem II.
Dortíčky se šlehačkou
Kuskus s mletým masem
Kuřecí nudličky pro labužníky
Pikantní kuřecí nudličky
Hasenöhrl (zaječí uši)
Třešňové blondies
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Galetka s letním ovocem
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu