Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňam buřty
Maďarská variace
Těstoviny s ricottou a pestem
Severoafrická cizrnová polévka
Orientální mrkvová polévka
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Tartaletky
Grilované brambory s česnekem
Kuřecí prsíčka se žampiony
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort