Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Klasická vánoční štóla
Jogurtový chléb
Marináda na králíka nebo kuře
Kuře v zelenině
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Sněhová roláda
Salát little gem se slaninou a…