Dozlatova pečené kuře s křupavou slaninou a cibulí si ihned oblíbíte. Je podlité černým pivem, díky kterému zůstane uvnitř šťavnaté. Nejlépe si ho vychutnáte s karlovarským knedlíkem nebo s brambrovým knedlíkem a špenátem.
RADA: Jak krájet cibuli ?
RADA: Jak na karlovarský knedlík?
RADA: Jak na nadýchané bramborové knedlíky?
Kuře na pivu se šlehačkou
Hovězí maso na pivu
Bylinková žebírka na pivu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí řízky
Zapečené kuře s bramborem
Pstruh na mandlích
Kapustová polévka s bramborem
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Hustá květáková polévka
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Frittata
Meruňkové bonbony
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem