Kuřecí prsa okořeníme kari vegetou, opečeme po obou stranách a zalijeme smetanou na vaření. Na mírném plameni necháme probublávat a odstavíme, až šlehačka začne houstnout.
2
Do zapékací misky naskládáme banány nakrájené na plátky, na to kuřecí prsa a zalijeme "omáčkou". Zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|21. 1. 2009 09:59
Já bych jako přílohu volila rýži
Simona Vojtěchovská
|20. 1. 2009 18:05
A co k tomu jíte jako přílohu? Co je nejlepší? Nebo samotné? Jsem pro
Andrea P.
|1. 4. 2007 11:42
Právě zapékám k nedělnímu obědu.Uvidím, voní to krásně. Jen jsem přidala nakrájený česnek a sýr nahradila hermelínem.
Simona Bravená
|14. 8. 2006 17:49
Já používám místo kari grilovací koření a to je taky moc dobré. Smetanu používám tučnější na šlehání, je to s ní ještě lepší než jenom s tou na vaření, aspoň mně se to tak zdá.
Kafenka :-)
|13. 8. 2006 15:16
No smetana by měla být ta na vaření - šlehání.. Můžu Vám říct, že už se moc těším až to vyzkoušíte a napíšete, jaké to bylo.. mám na to zálusk už dlouho, ale v realizaci mi brání ta kari vegeta.. Možná ji zkusím namíchat podle toho, co psal p. Brusák.. Hezký den, K. :-)
Michaela Atherton
|12. 8. 2006 17:55
Diky za tento recept, Kafenko. Kure uz jsem jedla s ruznymi druhy ovoce, ale s banany jeste ne. Rozhodne vyzkousim. Tu smetanu davate zakysanou, nebo na slehani?