Kuře naporcujeme - nesolíme, dáme do pekáčku a pokapeme citrónovou šťávou. Smícháme med s hořčicí (dva stejné díly), přibližně 2x2 dcl a kuře touto směsí přelijeme.
2
Na závěr zaprášíme sladkou paprikou. Pečeme přiklopené asi 40 minut a na posledních 10-20 minut odklopíme. Podáváme s opečeným bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina Houšková
|18. 8. 2006 09:22
já myslím, že ta hořčice tu sůl nahradí a bude to dost pikantní
medii
|31. 3. 2006 09:19
Recept jsem podstrcila memu tatovi a dopadlo to na vybornou! Chut je originalni, rekla bych skoro orientalne sladko-pikantni. Nam. A solit opravdu netreba!
Libuše Romančíková
|15. 6. 2005 18:46
Nic proti tomuto receptu,ale že by se sůl nepřidala ani během pečení ?Potom by to bylo kuře na sladko-kyselo.Já bych asi sůl přeci jen přidala.